.

Alle som er synlig beruset (full) ved ankomst vil bli nektet inngang, og de som blir synlig beruset (fulle) på klubben vil få beskjed om at de ikke får mer å drikke.Club-Fantasy er en erotisk klubb hvor fokuset skal ligge på det erotiske og sosiale. Man skal selvsagt få lov til å drikke og være i godt humør og festlig lag, men klubben er ikke en festplass!


For at alle skal føle seg trygge og ivaretatt hos oss må vi ha noen husregler. Dette er for å sikre at alle får en så god opplevelse som mulig på Club-Fantasy.

Vi forbeholder oss retten til å utvise enhver som mangler de rette holdningene eller nekter å etterleve husreglene. Medlemskap/entré refunderes ikke.

Vi forbeholder oss også retten til å nekte folk adgang og/eller utestenge dersom vi mener at du ikke bidrar til en god og trygg stemning.

Vi forventer at alle bidrar til å påse at klubbreglene blir respektert. Vær vennlig og ta kontakt med vertskapet dersom du ser eller mistenker at noen bryter dem.

Hilsen oss på Club-Fantasy!

KLUBBREGLER

1 .Sunn fornuft og omtanke. Det gjelder minst like mye hos oss som ellers i samfunnet. Vær heller litt forsiktig og tilbakeholden enn overdrevet selvsikker og pågående i et så sensitivt miljø som vårt

2. Taushetsplikt. Taushetsplikt gjelder både i forhold til gjester og aktiviteter i lokalet, foruten en uskreven regel om ikke å spørre og grave i andres privatliv. Fotografering og filming er selvsagt strengt forbudt

3. Meld deg på før ankomst. Som en privat klubb må det være en formell påmelding på e-post eller sms med bekreftelse om ledig plass. Husk at påmeldingen kun er gyldig etter at du har mottatt en bekreftelse fra oss!

4. Skift ved ankomst. Alle må skifte ved ankomst. Dere får utlevert håndklær og nøkker til garderobeskap i registeringen. Når du skifter i omkledningsrommet kan du ha på deg sexy, pikant undertøy, lakk eller lær. Menn bruker ofte en sexy boxer eller truse. Vil man gå helt naken er det også lov

5. Utvis god hygiene. Ikke minst i respekt for de andre gjestene. Har du en sterk svettelukt kan dette være til sjenanse for andre gjester og du kan da oppleve å få beskjed om å dusje.

6. Ha full kontroll over dine egne handlinger. Derfor aksepteres ingen kunstige stimuli utover et begrenset alkoholforbruk – dvs. mindre enn vanlig festdrikking.

7. Rusmidler er strengt forbudt! Dersom det blir oppdaget bruk av rusmidler vil du bli kastet ut av klubben og utestengt på livstid. Vi har ingen toleranse for bruk av rusmidler, og med rusmidler menes alt utenom alkohol, også poppers! Politianmeldelse vil bli vurdert dersom vi oppdager bruk av rusmidler.

8. Sett dine egne grenser. Dine grenser for hva du ønsker å være med på er viktige og kommuniser helst dette på forhånd til de du ønsker å være sammen med. Par bør også ha gjennomdiskutert tema godt seg i mellom før ankomst. All form for press og prostitusjon er selvsagt totalt uakseptabelt og strengt forbudt.

9. Se men ikke røre er alltid et utgangspunkt. Er du tilskuer skal du holde en viss avstand til leken. Ta spesiell hensyn til nybegynnere og gi dem tid og rom til å venne seg til vår å være på en swingersklubb.

10. Bruk av kamera eller mobiltelefon er strengt forbudt. Mobiltelefonen skal oppbevares i skapet, og dersom du har behov for å sjekke telefonen skal det gjøres på den diskret måte som ikke er til sjenanse for andre.

11. Har du lyst til å delta i lek med andre skal du ALLID spørre først. Kanskje får du en invitasjon til å delta og da gjelder det fortsatt å vise respekt. Et NEI betyr NEI. Både avvisende hånd og hodebevegelse er også et nei. Hvis noen tar bort din hånd er det et klart Nei.

12. Bruk alltid kondom. Vi forventer ikke at faste partnere gjør det, de står naturligvis fritt til å bestemme selv. Kondomer er gratis og lett tilgjengelig i alle rom i lokalet. Vennligst legg brukte kondomer i søppelkassen etter bruk

13.Vær en gentleman og vis damene respekt. Vis alltid respekt for andre i klubben og ha som utgangspunkt at alle du treffer her er nybegynnere, behandle dem deretter. Kjenner du dem fra tidligere behandler du de fortsatt med både diskresjon og respekt.

14. Er du allerede inkludert i leken og ønsker å gjøre tilnærmelser til en ved siden av deg? Ta personen først forsiktig på skulderen eller tilsvarende ufarlig sted. Hvis vedkommende ikke gir tegn til avvisning, kan det anses som en aksept for videre FORSIKTIG og GRADVIS tilnærming.

15. Respekter en lukket dør eller et forheng. En lukket dør betur at de som er innenfor ikke ønsker å bli forstyrret. Brudd på denne regelen kan medføre bortvisning og ved gjentatte overtredelser vil medlemskapet bli inndratt.

16. Club-Fantasy skal ha et inkluderende og trygt miljø. Uavhengig av alder, rase, kropp og seksuell legning.

17. Club-Fantasy forbeholder seg retten til å avvise eller utestenge medlemmer. Ethvert medlem som er synlig beruset eller har manglende renslighet. Det samme gjelder for forstyrrende eller dårlig oppførsel. Kjøp og salg av sex eller seksuelle tjenester, vil bli politianmeldt.

18. Stillesone. Respekter stillesonen som er leke avdelingen i 2 etasje. Høylytt prat og «fest-stemning» er ikke tillatt i leke-avdelingen. Her skal det være en rolig, dempet og erotisk stemning.

19. Respekter vertene/vertinnen. 
Det er ikke tillatt å ta på eller være pågående mot de som jobber som verter/vertinner. Vis respekt og forstå at de er IKKE gjester. Brudd på dette vil føre til permanent utestengelse!