Vi har en fast policy på å ikke utgi antall påmeldte, kjønn, alder osv. unntaket er hvis vi selv velger å gjøre dette.

Årsaken til dette er fordi det vil slå negativt ut på å drifte klubben dersom mange skal begynne med å tilpasse påmeldingen om de kommer eller ikke i henhold til hvor mange som er påmeldte, alder osv. 

Noen vil ikke komme fordi det er for få, noen vil ikke komme fordi det er for mange, noen vil ikke komme fordi alderen er ikke riktig osv. Som du sikkert forstår, vil det bli vanskelig å drifte klubben på denne måten. Også er det jo heller ikke sånn at man til vanlig ringer utsteder for å høre hvor mange som er der. Man møter opp, og i spenning håper man på en fin kveld, og sånn er det også hos oss.

Så ønsker du å vite hvem som er på klubben så må du faktisk møte opp;)

Etter du har fått en bekreftelse på at du har fått plass, er neste steg og faktisk komme til klubben. Når du kommer ringer du på døren og en av de vertene vil komme for å slippe deg inn. Du vil først komme til en liten entrè hvor skal kan sette av deg skoene i skorommet. Dersom du vil ha sko til antrekket må dette bringes med. Skoene kan også låses inn i garderoben om du ønsker det. Deretter kommer du til registreringen hvor du betaler for inngang. Det er også her du vil få utlevert hengelås til garderobeskapet og medlemskort.  Etter du er ferdig i registreringen, vil du bli henvist til garderoben for å skifte. Når det er gjort, er du klar for å nyte kvelden:)

Aldersgrensen for å komme inn er 20 år. Er vi usikre på om du er gammel nok må du fremvise legitimasjon.

Når du kommer til klubben vil du bli henvist til garderoben for å skifte. Damer går ofte i et sexy pikant undertøy/oufit/lakk/lær. Menn går som regel i en fin/sexy Boxer. Om man ønsker å gå i andre typer fetish/utfordrende outfit er det også lov. Du kan også gå helt naken om du ønsker det.

Nei, absolutt ikke! Hos oss MÅ du ingenting utenom å skifte ved ankomst og være hyggelig med andre gjester. Vår klubb er like mye for de som kun ønsker det sosiale, som den er for de som ønsker å ha sex.

Pris for par: 1000,- Pris for menn: 1000,- Pris for damer: 500,-

Pris for VIP medlemmer: 700,- for menn og par. 350, for damer.

Nei, gratis kondomer og glidemiddel er tilgjengelig i alle lekerom.

Ja, men da må du ha med egne sko til å bruke inn. Ved ankomst må dere ta av uteskoene og sette de i skorommet på grunn av hygieniske årsaker.

Hos oss vil du møte på alle type mennesker. Et kjent misoppfatning av swingers-klubber er at det kun er unge pene mennesker som går der. Men dette er feil. På en klubb vil du som sagt finne alle type mennesker, alle fasonger og forskjellige aldere. Sjansen er stor for at du vil møte noen som passer dine preferanser.

Den aller beste måten er først å bli litt kjent i Lounge området, og da heller avtale å gå opp i 2. etasje. Dersom du/dere ønsker å delta i en lek som pågår kan du stryke vedkommende forsiktig på et nøytralt sted, feks armen. Blir du møtt med et gjensidig stryk kan det være en aksept. MEN, den enkleste og beste måten er å spørre:)

Ja det lov med sex på tvers av alle kjønn på ClubFantasy. 

Nei, det selges ikke alkohol. Du kan derimot ta med egen drikke. Medbrakt drikker vil bli merket med ditt navn og oppbevart bak baren. Det som eventuelt er til overs av drikke når du skal gå, vil bli tilbakelevert. Mineralvann, alkoholfri øl og energi drikk kan kjøpes i baren.

Vi har alt i fra 20 til 40/50 gjester på en ordinære kvelder

Nei, vi gir ikke ut informasjon om antall påmeldte, alder, kjønn osv. 

Påmelding SKAL gjøres på sms eller e-post. Du finner all info om dette her: https://clubfantasy.no/pamelding/

Medlemskap og medlemsnummer er noe som blir utgitt på klubben ved ditt/deres første besøk. Så for å få medlemskap hos oss må man først melde seg på en spesifikk dato, så vil du/dere få et medlemskort og medlemsnummer når dere kommer til klubben.