Etter du har fått en bekreftelse på at du har fått plass, er neste steg og faktisk komme til klubben. Når du kommer ringer du på døren og en av de ansatte vil komme for å slippe deg inn. Du vil først komme til en liten entrè hvor du kan sette av deg skoene. Skoene kan også låses inn i garderoben om du ønsker det. Deretter kommer du til registreringen hvor du betaler for inngang. Det er også her du vil få utlevert hengelås til garderobeskapet.  Etter du er ferdig i registreringen, vil du bli henvist til garderoben for å skifte. Når det er gjort, er du klar for å nye kvelden:)

Aldersgrensen for å komme inn er 20 år. Er vi usikre på om du er gammel nok må du fremvise legitimasjon.

Når du kommer til klubben vil du bli henvist til garderoben for å skifte. Damer går ofte i et sexy pikant undertøy/oufit/lakk/lær. Menn går som regel i en fin/sexy Boxer. Om man ønsker å gå i andre typer fetish/utfordrende outfit er det også lov. Du kan også gå helt naken om du ønsker det.

Nei, absolutt ikke! Hos oss MÅ du ingenting utenom å skifte ved ankomst og være hyggelig med andre gjester. Vår klubb er like mye for de som kun ønsker det sosiale, som den er for de som ønsker å ha sex.

Pris for par: 1000,- Pris for menn: 1000,- Pris for damer: 500,-

Pris for VIP medlemmer: 700,- for menn og par. 350, for damer.

Nei, gratis kondomer og glidemiddel er tilgjengelig i alle lekerom.

Hos oss vil du møte på alle type mennesker. Et kjent misoppfatning av swingers-klubber er at det kun er unge pene mennesker som går der. Men dette er feil. På en klubb vil du som sagt finne alle type mennesker, alle fasonger og forskjellige aldere. Sjansen er stor for at du vil møte noen som passer dine preferanser.

Den aller beste måten er først å bli litt kjent i Lounge området, og da heller avtale å gå opp i 2. etasje. Dersom du/dere ønsker å delta i en lek som pågår kan du stryke vedkommende forsiktig på et nøytralt sted, feks armen. Blir du møtt med et gjensidig stryk kan det være en aksept. MEN, den enkleste og beste måten er å spørre:)

Vi som klubb har ingenting i mot bi-sex mellom menn, men siden ikke alle er like åpne og/eller komfortable med dette har vi noen restriksjoner. Bi-sex mellom menn er kun tillatt bak lukket dør. Det finnes 1 rom på klubben hvor man kan lukke døren. På egne bi-kvelder er bisex mellom menn tillatt på hele klubben. 

Nei, det selges ikke alkohol. Du kan derimot ta med egen drikke. Medbrakt drikker vil bli merket med ditt navn og oppbevart bak baren. Det som eventuelt er til overs av drikke når du skal gå, vil bli tilbakelevert. Mineralvann, alkoholfri øl og energi drikk kan kjøpes i baren.

Vi har alt i fra 20 til 40/50 gjester på en ordinære kvelder

Nei, vi gir ikke ut informasjon om antall påmeldte, alder, kjønn osv. 

Påmelding SKAL gjøres på sms eller e-post. Du finner all info om dette her: https://clubfantasy.no/pamelding/