***NYTTÅRSFEST FOR PAR OG SINGLE***


Bli med og swing dere inn i det nye året på Club-Fantasy sin nyttårsfest!

Vi gjentar suksessen fra fjorårets nyttårsfest og kan igjen tilby dere en nyttårsfeiring med hyggelig og erotisk stemning, god mat, dessert, raketter og ikke minst, mye lek & moro:))

På grunn av Covid-19 vil det i år ikke være mulighet til å ta inn like mange, men vi tror allikevel det kommer til å bli en veldig bra kveld og feiring:)

Nyttårsfesten er for par og single av begge kjønn og håper mange av dere har lyst til å bli med på en sexy, deilig og forhåpentligvis en uforglemmelig nyttårsfeiring:)

Kleskoden for denne kvelden er pent. På ordinære kvelder må alle skifte ved ankomst, men på nyttårsaften så trenger dere ikke å skifte før kl 00:15 (etter rakett oppskytingen). Men dersom noen ønsker å skifte før så er det selvsagt ingen problem:)

PÅMELDINGSFRIST FOR DE SOM SKAL HA MAT ER 23.DESEMBER!!!

Dørene åpner kl.20:00 og stenger kl.02:00.

All drikke som selges i baren er gratis denne kvelden.

NB! Vi selger ikke alkohol, men du/dere har lov til og ta med medbragt alkohol som vil bli oppbevart i baren.

Pris for par: 1400,-*

Pris for mann: 1200,-*

Pris for damer: 500,-*

*Alle som vil delta må forhåndsbetale 500,- siden vi ikke vil risikere at mange melder seg på uten å møte opp, da det kun vil ødelegge for andre gjester/venteliste.Betalingen skal gjøres 01.12.2020. Betalingen skal gjøres via vipps eller kontooverføring. Ved en eventuell avbestilling eller “noshow” vil beløpet ikke bli refundert.Betalingsinformasjon oppgis ved påmelding.

All påmelding må gjøres på sms eller e-post. Se her for hvordan: https://clubfantasy.no/pamelding/

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med oss her på sms eller e-post.

Mvh

Fantasy