AVLYST!!! 

***Gang-Bang kveld fredag 27.mars***

Fredag 27.mars inviterer Club-Fantasy til en ny Gang Bang kveld, ”Extreme Night”!

Å la oss bare presisere et par ting, dersom “noen” skal være i tvil. ALLE som deltar på våre GB kvelder (og alle andre kvelder forsåvidt) gjør det av fri vilje! For ja, det finnes faktisk mennesker som ønsker å uforske sin seksualitet selv om det er utenfor samfunnets normer.

Bli med på en av våre mest populære kvelde! Dette er kveldene hvor samtlige damer og menn går ut av klubben med et stort smil om munnen;)

Det vil være begrenset med plasser for damene. Det gjelder enten om du er singel eller i par, så er 10 damer max denne kvelden.

Vi ber om at ingen melder seg på før de er helt sikre på å kunne komme da det kan bli en veldig skjev fordeling hvis eks 3-4 damer melder seg av samme kvelden.

Dørene åpner 21:00 og stenger 02:30

Dette er kvelden for damer som vil ha MANGE menn og det er kvelden for menn som kan “levere” i en Gang Bang setting.

Som alltid er det damene som bestemmer og setter føringer for hvordan de vil ha det. Selv om en dame vil ha mange menn, er ikke det ensbetydende med at det er “fritt frem”. Vanlige husregler gjelder, og nei er nei!

Av naturlige grunner vil det ikke være noen begrensing på antall menn denne kvelden.
Vi anbefaler ikke nye eller de som trives best uten å delta å komme denne kvelden, da en gang bang kveld blir ansett som en hard core setting.

Påmelding gjøres som vanlig på sms eller e-post. Se her for hvordan du/dere melder dere på: https://clubfantasy.no/om-klubben/pamelding/

Hilsen
Club-Fantasy