NB!! Informasjon som ligger her på eventer er ikke det samme som åpningstider. 

Dette er kvelder med temaer som skiller seg ut fra ordninære kvelder.

Vi holder åpent nesten hver helg hele året, og mer informasjon om det er på vår kalender

Velkommen til “Young-Swingers” kveld på ClubFantasy lørdag 13.august for par og damer.

Denne kvelden er det bare tilgang for de som er MAX 45 år!!

 Er du/dere nye og er dette kanskje en fin kveld å debutere på (kanskje fordi du har en ide om at det er mange eldre mennesker i swingerklubber) har dere nå muligheten til å møte andre likesinnede og lekne mennesker hvor den øvre aldersgrensen er 45 år.

Vi forventer en kveld med mange hyggelige mennesker, god stemning og ikke minst, mye lek & moro:)

Vi inviterer til en ny erotisk bi-kveld fredag 19.august på ClubFantasy!

Dette er kvelden for de som liker å leke med begge kjønn, og for alle andre:) Mangfold og inkludering er noe vi alltid er opptatt av og spesielt for denne kvelden. Uansett legning så er du alltid hjertelig velkommen til oss:)

Vi forventer en kveld med mange hyggelige mennesker, god stemning og ikke minst, mye lek & moro:)

For de som ønsker overnatting er det flere hoteller i Tønsberg å velge mellom. Klubben ligger ca 7-8 min med taxi fra hotellene.

Torsdag 25.august inviterer Club-Fantasy til en ny Gang-Bang Night!

Bli med på å avslutt sommeren på en av våre mest populære eventer!!

“Par og damer får 30 % rabatt på inngangen denne kvelden!!”

Bli med på en av våre mest populære kvelder, Gang-Bang Night! Dette er kvelden for damer som vil ha MANGE menn, og det er kvelden hvor samtlige damer og menn går ut av klubben med et stort smil om munnen;)

Det vil være begrenset med plasser for damene. Det gjelder enten om du er singel eller i par, så er 10 damer max denne kvelden.

Vi ber om at ingen melder seg på før de er helt sikre på å kunne komme da det kan bli en veldig skjev fordeling hvis eks 3-4 par/damer melder seg av samme kvelden.

VIKTIG!!: Selv om temaet for kvelden er “Gang-Bang” så er ikke det enbetydende med at damene ønsker å leke med alle menn. Denne kvelden er som alle andre kvelder med akkurat se samme reglene, men gir par/damer mulighet til å oppleve en GB dersom de kommer i kontakt med andre menn som oppfyller det de søker. Så husk, god oppførsel, god folkeskikk og respekter hverandre og hverandres grenser, så blir kvelden like bra for alle:)

*Vi anbefaler ikke nye eller de som trives best uten å delta og komme denne kvelden.